Andrew Berkhout

Alzheimer Challenge 2022

( Lid van team: Pon )

Net zoals vorig jaar fiets ik ook dit jaar weer voor een wereld zonder Alzheimer. Op 19 mei leg ik 290km af van Groningen naar Rotterdam (1 meter per alzheimer patient in Nederland) en hoop met jullie hulp €10 per km op te kunnen halen...

Wist je dat 1 op de 5 mensen met een vorm van dementie te maken krijgt? dat er elke 10 minuten een alzheimerpatient bij komt; ook steeds meer jongeren. Dat dementie van de top 10 doodsoorzaken de snelst groeiende en duurste ziekte is?

Ik voel me persoonlijk aangesproken hier wat aan te doen. Door meer onderzoek kunnen we steeds een stapje dichterbij genezing komen. Doneer en help mee!

Je donatie komt voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie aan Alzheimercentrum Amsterdam.

Veel dank!!

0 m
van mijn doel 290 km
15/05/2022
22:05

Maartje

Bekijk alle

Stichting Team Alzheimer is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Alzheimercentrum Amsterdam en het bedrijfsleven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie. Hoe? Door de kennis, ervaring en organisatiekracht van toptalenten uit toonaangevende organisaties te bundelen en samen innovatieve fundraising projecten in de markt te zetten.