April Alzheimer Challenge - Help mee!

Andrew Berkhout

Opgehaald

5.419
193% bereikt van mijn streefbedrag € 2.800
Qr
105% Bereikt van mijn doel 280 km

Ik fiets voor een wereld zonder Alzheimer. Op maandag 19 april leg ik 280km af van Groningen naar Rotterdam (1 meter per alzheimer patient in Nederland) en hoop met jullie hulp €10 per km op te kunnen halen...

Wist je dat 1 op de 5 mensen met een vorm van dementie te maken krijgt? dat er elke 10 minuten een alzheimerpatient bij komt; ook steeds meer jongeren. Dat dementie van de top 10 doodsoorzaken de snelst groeiende en duurste ziekte is?

Ik wist dat tot kort geleden allemaal nog niet. Ik voel me persoonlijk aangesproken hier wat aan te doen. Door meer onderzoek kunnen we steeds een stapje dichterbij genezing komen. Doneer en help mee!

Je donatie komt voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar dementie aan Alzheimercentrum Amsterdam.

Veel dank!!

Alzheimer Challenge 19-04-2021 | 06:11

Doneren kan nog steeds! 🙏🏻 https://actie.alzheimerchallenge.nl/actie/andrew-berkhout?utm_campaign=team-alzheimer&utm_content=new_action&utm_medium=email-auto&utm_source=kentaa&utm_source=sendgrid&utm_medium=email&utm_campaign=website

View on Strava

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.


Bekijk alle
Alzheimer Challenge 19-04-2021 | 06:11