Fietsen tegen Alzheimer

Gillian De Zwart

Opgehaald

25
16% bereikt van mijn streefbedrag € 150
Qr

Ik fiets voor iedereen die iemand kent (of bent) met Alzheimer. Om te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.❤️

Hoewel het omgaan met deze ziekte, of dit nou bij jezelf is of je omgeving, erg zwaar kan zijn wil ik met deze fietstocht die mensen een hart onder de riem steken.

Met mijn doel om zoveel mogelijk op te halen hoop ik en steentje bij te dragen aan toekomstig onderzoek. Zodat niemand meer hoeft te leiden onder het verdriet wat deze ziekte met zich mee brengt.

Om ook het contact te vergroten in deze tijd, sta ik meer dan open om samen te fietsen met mensen die dat willen om zich ook hard te maken tegen Alzheimer. Stuur daarom een mailtje naar gillian.dezwart@gmail.com als u een keer samen het doel wil bereiken. Hoe meer, hoe beter! 🚴‍♀️🚴‍♂️🚴

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.