Normal 37b0395f009879d319ff8f5dc01674ecba645629

Laat dementie slechts een herinnering worden....

Martin de Bruin

Opgehaald

565
376% bereikt van mijn streefbedrag € 150
Qr

Beste allemaal,

Goed dat je de moeite neemt om over deze actie te lezen!

In Nederland lijden 280.000 mensen aan dementie. Het merendeel (70%) heeft Alzheimer. Helaas is deze ziekte (nog) niet te genezen. Er is daarom veel geld nodig voor onderzoek om deze verschrikkelijke ziekte zo snel mogelijk wel te genezen.

Van heel dichtbij heb ik gezien wat dementie met iemand kan doen. Mijn moeder had vasculaire dementie en is daaraan (veel te vroeg) overleden.

Tijdens de Alzheimer Challenge worden deelnemers uitgedaagd om in de maand april 280 kilometer te fietsen, één meter per dementiepatiënt. Ik doe daar aan mee en heb mijn doel op 400 km gezet.

Help jij me mee om mijn doel te bereiken (en het liefst natuurlijk VER te overtreffen) en zo samen ons steentje bij te dragen aan genezing van dementie?

Mag ik ook op jou rekenen?

Met sportieve groet,

Martin

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.