Zo kun je meedoen

 Zo kun je meedoen

 

  • Stap op de fiets

 

Als deelnemer aan de Alzheimer Challenge beweeg je 290 kilometer in de maand Mei, één meter per patiënt in Nederland. Je mag zelf weten hoe en in welk tijdsbestek je deze kilometers aflegt, maar je mag het aantal kilometers niet over meerdere deelnemers verdelen. Ga jij de uitdaging aan in één weekend op de racefiets, kies je om flinke ronde hard te lopen of ben je eerder een vis in het water? De keuze is aan jou, je mag het uiteraard ook combineren. Of je nu een geoefende sporter of een beginner bent, de Alzheimer Challenge is de perfecte uitdaging. Lukt het jou om € 150,- op te halen, dan ontvang je van ons de Alzheimer sportsokken als dank voor je hulp.

 

  • Maak een donatiepagina aan 

 

Om jouw streefbedrag te halen kun je vrienden, collega’s en familie vragen om je te sponsoren. Maak hiervoor een donatiepagina via onderstaande button. Op deze pagina kun je jouw persoonlijke motivatie delen en je kilometers en donaties bijhouden. Je kunt ook direct een donatie doen via de 'doneren' knop.

 

Donatiepagina aanmaken 

 

 

  • Houd je kilometers bij via sport-app Strava

 

Om je eigen kilometers bij te houden kun je je aanmelden voor de Alzheimer Challenge op Strava. Vervolgens kun je jouw Strava-account koppelen aan je donatiepagina. Hierdoor worden je Strava-activiteiten zichtbaar op je donatiepagina en zien jouw donateurs hoeveel kilometer jij al hebt afgelegd. Ga naar veelgestelde vragen onderaan deze pagina voor meer informatie en een uitgebreide uitleg over de koppeling met Strava. 

 

Ga naar Strava challenge

 

 

  • Kom in contact met andere deelnemers

 

Om in contact te komen met andere deelnemers aan de Alzheimer Challenge kun je lid worden van de Team Alzheimer club in Strava. Deel tips voor een goede training, leuke routes of bijzondere mijlpalen bij het ophalen van jouw streefbedrag.

Toon Team Alzheimer Club in Strava 

 

Lees in de FAQ alles over de voorwaarden.