Zo kun je meedoen

 Zo kun je meedoen

 

  • Stap op de fiets

 

Als deelnemer aan de Alzheimer Challenge fiets je 280 kilometer in de maand april, één meter per patiënt in Nederland. Je mag zelf weten op wat voor fiets en in welk tijdsbestek je deze kilometers aflegt, maar je mag het aantal kilometers niet over meerdere deelnemers verdelen. Ga jij de uitdaging aan in één weekend op de racefiets, kies je voor een OV-fiets of stap je samen met een familielid op de tandem? De keuze is aan jou. Of je nu een geoefende fietser of een beginner bent, de Alzheimer Challenge is de perfecte uitdaging. Lukt het jou om € 150,- op te halen, dan ontvang je van ons de Alzheimer sportsokken als dank voor je hulp.

 

  • Maak een donatiepagina aan 

 

Om jouw streefbedrag te halen kun je vrienden, collega’s en familie vragen om je te sponsoren. Maak hiervoor een donatiepagina via onderstaande button. Op deze pagina kun je jouw persoonlijke motivatie delen en je kilometers en donaties bijhouden. Je kunt ook direct een donatie doen via de 'doneren' knop.

 

Donatiepagina aanmaken 

 

 

  • Houd je kilometers bij via fiets-app Strava

 

Om je eigen kilometers bij te houden kun je je aanmelden voor de Alzheimer Challenge op Strava. Vervolgens kun je jouw Strava-account koppelen aan je donatiepagina. Hierdoor worden je Strava-fietsactiviteiten zichtbaar op je donatiepagina en zien jouw donateurs hoeveel kilometer jij al hebt gefietst. Ga naar veelgestelde vragen onderaan deze pagina voor meer informatie en een uitgebreide uitleg over de koppeling met Strava. 

 

Ga naar Strava challenge

 

 

  • Kom in contact met andere deelnemers

 

Om in contact te komen met andere deelnemers aan de Alzheimer Challenge kun je lid worden van de Team Alzheimer club in Strava. Deel tips voor een goede training, leuke routes of bijzondere mijlpalen bij het ophalen van jouw streefbedrag.

Toon Team Alzheimer Club in Strava 

 

 

  • Maak kans op mooie prijzen  

 

Deelnemen is belangrijker dan winnen, maar een bedankje is altijd leuk. Daarom vallen er een aantal mooie prijzen te winnen. Voor deelnemers die het meeste geld ophalen voor Alzheimeronderzoek, mogen we in samenwerking met onze partners een aantal unieke prijzen weggeven:

  • Team DSM shirt, gesigneerd door een van de profrenners
  • Team DSM bidon
  • Europees (uit)shirt Ajax 20/21, limited jubileum edition
  • Gesigneerd shirt van Max Verstappen
  • Bol.com cadeaubon t.w.v. 50 euro

Maak dus snel een actiepagina aan via actie.alzheimerchallenge.nl, kom in de top 25 van de ranking en maak kans op deze prijzen. 

Daarnaast ontvangt iedereen die minimaal €150,- ophaalt in de strijd tegen Alzheimer de enige echte Alzheimer sportsokken als aandenken. 

Lees in de FAQ alles over de voorwaarden.