Doctors

Jos en Alexander fietsen tegen Alzheimer in april

Opgehaald

185
74% bereikt van het totaalbedrag € 250
Wij hebben samen al 607 km afgelegd

1 op de 5 mensen in Nederland krijgt dementie. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie explosief stijgt naar ruim een half miljoen (!) in 2040. Het zal hierom vroeg of laat ons allemaal raken. Direct en of indirect.

Wij (Jos en Alexander) doen mee aan de Alzheimer Challenge deze maand en willen 280 km rijden in de maand april rijden om op die manier geld binnen te halen voor Alzheimercentrum Amsterdam, wereldwijd één van de meest vooraanstaande onderzoeksinstituten naar de ziekte van Alzheimer om zo een wereld zonder Alzheimer te bewerkstelligen.

Help jij ons mee door ons te steunen met een bedrag? Alle beetjes helpen. Dank!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.