Normal a377e7cdd278e102dbf424ca27d76b55db1664e5

Hans’ Angels

Demarreren tegen Dementie

Opgehaald

17.827
178% bereikt van het totaalbedrag € 10.000
Wij hebben samen al 4.891 km afgelegd

Afgelopen najaar is bij een van ons zijn vader de ziekte van Alzheimer gediagnostiseerd. Tot dat moment wisten wij weinig over de verschrikkelijke gevolgen van de ziekte en de omvang hiervan in Nederland. Want deze vader is niet alleen, er zijn 280.000 mensen die lijden aan dementie en dit aantal zal alleen maar toenemen.

Daarom is het tijd voor actie! Als groep vrienden zullen we eind april in een weekend 280km fietsen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek.

We zouden het geweldig vinden als je ons wil sponsoren en daarmee wil bijdrage aan het tegengaan van deze verschrikkelijke ziekte!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.