Hordijken

Kom in beweging tegen Alzheimer

Wij hebben samen al 275 km afgelegd

Wij bewegen voor een wereld zonder Alzheimer. Samen als familie voor Jan, Tineke en alle andere mensen die Alzheimer hebben. Alzheimer is een slopende ziekte waarbij je als naaste zo machteloos bent. Met deze actie willen wij geld ophalen voor onderzoek tegen Alzheimer. Zodat we Alzheimer de wereld uit kunnen helpen. Helpen jullie mee?

31/05/2022
00:26

Denis

Bekijk alle
  Bekijk alle
31/05/2022 | 8:15

Een kink in de kabel

Lieve allemaal,    Super bedankt dat jullie allemaal hebben willen doneren voor onze Alzheimer challenge. Zoals de meesten van jullie weten is er alleen een kink in de kabel gekomen toen papa twee weken geleden heel plotseling overleed. Zoals je begrijpt stond ons hoofd toen even niet naar kilometers maken en challenges, maar waren we met andere dingen bezig. Dat betekent niet dat we niet doorgaan. Omdat papa dat zo gewild zou hebben ga ik gewoon ook in juni verder waar ik twee weken geleden gebleven was. Fietstochtjes maken door de omgeving, wandelen op mooie plekjes en genieten van de mooie natuur. Blijven jullie dan doneren?   dikke knuffel, Marieke

Stichting Team Alzheimer is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Alzheimercentrum Amsterdam en het bedrijfsleven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie. Hoe? Door de kennis, ervaring en organisatiekracht van toptalenten uit toonaangevende organisaties te bundelen en samen innovatieve fundraising projecten in de markt te zetten.