Oerend hard

Fietsen tegen Alzheimer voor mama

Opgehaald

630
180% bereikt van het totaalbedrag € 350
Wij hebben samen al 1.000 km afgelegd

Wij fietsen voor een wereld zonder Alzheimer.

Waarom doen we dat?

Omdat bij onze moeder vorig jaar Alzheimer is geconstateerd. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten.

Langzaam verandert onze moeder in een persoon die ze niet is en die ze ook niet wil zijn. Vreselijk naar en confronterend voor haar om van 'bewust' naar 'onbewust' te transformeren.

Maar natuurlijk ook voor onze vader, waarmee ze al 53 jaar getrouwd is. Hij ziet haar dagelijks veranderen in een ander en weer terug naar haarzelf. Dat beetje zelf wordt echter steeds kleiner....tot ze elkaar niet meer (her)kennen? 

Voor ons, broers, schoondochter en kleinkinderen is het ook erg vreemd en naar. Acceptatie van de situatie gaat niet over een nacht ijs. Vooral omdat het geen moment hetzelfde is.

Dus...

Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat Alzheimer k#t is en daarom steunen wij deze actie. Het zou fijn zijn als jullie ons daarbij steunen.

Hartelijk dank!

Grt,

Team Oerend hard

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.