S
Sas & Lau

Kom in beweging tegen Alzheimer

Wij hebben samen al 629 km afgelegd

Lieve iedereen,

Wij bewegen voor een wereld zonder Alzheimer. Dit betekent dat wij in mei 290 kilometer gaan bewegen om geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Dit doen wij door te gaan fietsen of te gaan wandelen. We zullen er alles aan doen om die 290 kilometer te halen! Help jij ons om geld op te halen? Dat zou geweldig zijn! 

Veel liefs,

Saskia & Laudy

07/06/2022
19:41

Wimer

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/05/2022 | 16:04

Een bedankje aan iedereen! ♥️

Lieve iedereen, Morgen is de laatste dag van de maand mei en dat betekent dat het einde van de Alzheimer challenge in zicht is. Afgelopen maand hebben wij allebei 290km afgelegd in de vorm van wandelen en fietsen. Het was een uitdaging, maar we hebben het gehaald en wel met behulp van jullie steun! We hebben in totaal iets meer dan 1.900 euro opgehaald en zijn jullie allemaal ontzettend dankbaar voor de donaties. Veel liefs van ons!

Stichting Team Alzheimer is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Alzheimercentrum Amsterdam en het bedrijfsleven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie. Hoe? Door de kennis, ervaring en organisatiekracht van toptalenten uit toonaangevende organisaties te bundelen en samen innovatieve fundraising projecten in de markt te zetten.