Hans' Angels (oud)

Demarreren tegen Dementie

Opgehaald

2.668
44% bereikt van het totaalbedrag € 6.000

De vader van een van ons lijdt aan Alzheimer. De verschrikkelijke gevolgen van de ziekte geven ons vaak een machteloos gevoel. Dit is een mooie manier om met zijn allen de schouders er onder te zetten en iets wezenlijks bij te dragen.

Daarom gaan we in het weekend van 17-18 april een fietstocht ondernemen van Haarlem naar Heeg (via Flevoland), waar een van ons een huisje heeft. Na een dag te genieten van de Friessche rust, zullen we via de Afsluitdijk terugfietsen naar Haarlem. Zo fietsen we in totaal 280+ kilometer.

We zouden het geweldig vinden als je ons wil sponsoren en een een financiële bijdrage wil leveren aan wetenschappelijk onderzoek tegen deze vreselijke ziekte. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.