Challenge accepted! Elke. Stap. Telt.

Ellen van Sintmaartensdijk

Opgehaald

680
113% bereikt van mijn streefbedrag € 600
0% Bereikt van mijn doel 600 km

Aantal dagen tot start challenge:

Ik beweeg voor een wereld zonder Alzheimer

Mijn vader is vorig jaar op 24 maart jl overleden en mis ik hem nog elke dag. Mijn vader had Alzheimer en wat een verschrikkelijke ziekte is dat, wat verdrietig om dat te moeten meemaken bij iemand waar je zoveel van houdt💖
Je kon zien hoe dagelijkse dingen steeds moeilijker gingen en hoe hij steeds een stukje zelfstandigheid moest inleveren.
Hoe hij zichzelf steeds een beetje kwijt raakte, zijn wereld werd steeds kleiner en hij dingen ook steeds minder begreep. Wij konden mijn vader blij maken met een wandeling buiten dus hoe vaak stapte ik niet op mijn fiets naar Zuidland om zijn dag weer beetje kleur te geven. Met elkaar hebben we kilometers met hem gewandeld en wat heeft hij daarvan genoten en wij ook 🥰
Vanuit deze gedachte heb ik vorig jaar mei meegedaan met de goede doelen actie "bewegen voor een wereld zonder Alzheimer" ter herinnering aan mijn allerliefste paps.
Dit jaar is deze actie opnieuw in de maand april en heb er niet over na hoeven denken want ik ga gewoon weer mee doen, geen twijfel over mogelijk.

Als 1 op de 5 mensen te maken kunnen krijgen met dementie kan het ook jou en mij overkomen daarom ga ik in april bewegen om geld in te zamelen voor onderzoek.

Vorug jaar heb ik bijna 2200,00 € opgehaald💪, dat was mooi en hopelijk willen jullie mij weer steunen of althans dit goede doel steunen (voel je niet verplicht hoor😉)
Ik wens iedereen die iemand dicht in zijn/haar omgeving met Alzheimer heeft heel veel sterkte toe. Ik heb met alle liefde altijd tijd vrij gemaakt voor hem om te zorgen dat we nog konden genieten van kleine geluksmomenten en wat ben ik daar nu dankbaar voor, koester de mooie momenten met degene waar je van houdt, het worden kostbare momenten als het niet meer kan ❤

Veel liefs en bedankt, Ellen😘