De eindsprint

28 april 2021 13:50

Afgelopen weekend fietste ik de 450e kilometer voor de Alzheimer challenge. Toen begon het te kriebelen... Zou het lukken? Twéé keer 280 km?

Al snel had ik de knoop doorgehakt. We gaan ervoor! Gesteund door alle lieve donateurs ben ik gemotiveerd om deze week de eindsprint in te zetten en in 5 dagen 110 kilometer te fietsen. Wel een uitdaging, want normaal gesproken fiets ik de meeste kilometers in het weekend. Na een werkdag vind ik het na een kilometer of 30 vaak wel mooi geweest.

Gelukkig was daar Koningsdag. Ik heb goed van de vrije dag gebruik gemaakt en een mooie tocht gemaakt naar Waspik/'s-Gravenmoer. Na een heerlijke wafel was de suikervoorraad meer dan voldoende aangevuld en kon ik aan de terugrit beginnen. Gedurende de hele rit wat meer wind gehad dan gehoopt, maar je kan niet alles hebben natuurlijk. De zon scheen in elk geval volop!

    

Vanmiddag staat de volgende rit op de planning, al zag het terras er wel erg aanlokkelijk uit tijdens mijn lunchwandeling... Aangezien het morgen vreselijk weer wordt en ik dan écht niet op de fiets wil zitten, kies ik eieren voor mijn geld en stel ik dat terras nog even uit tot het weekend ;)

Vrijdag nog de slotetappe en dan zit het er alweer op. Op naar de 2x280 en een mooi geldbedrag voor stichting Alzheimer Nederland!