Gelukt!

01 mei 2021 13:59

1 mei 2021. De Alzheimer Challenge zit er alweer op!

Na 30 dagen is het me gelukt om 560 kilometer te fietsen. Yes! Over die 280 kilometer maakte ik me niet zo'n zorgen, dat zou wel lukken. Maar van tevoren had ik niet gedacht dat het me zou lukken om het dubbele te halen. Met name in de eerste twee weken, toen was het vrij koud, en in de laatste week heb ik me er een aantal keer écht toe moeten zetten om de fiets op te stappen.

Achteraf kijk ik terug op een mooie fietsmaand. Met verschillende dames van WTC Cadence Élégance heb ik mooie ritten gemaakt. De ene keer in een groep en een andere keer met zijn tweeën. Superleuk om zo nieuwe mensen te leren kennen en gezellig samen te fietsen. Lennart ging ook nog een keertje mee en er zaten een aantal soloritten bij. Met als kers op de taart natuurlijk het rondje naar Waspik.

In totaal is er met deze challenge iets meer dan 200.000 km gefietst en tot nu toe €344.814 opgehaald. Een geweldig bedrag dat Alzheimercentrum Amsterdam inzet voor onderzoeksprojecten naar dementie op jonge leeftijd. 

Ik wil alle donateurs bedanken! Ik had vantevoren niet gedacht dat ik zo'n mooi bedrag - €386 - zou ophalen. Mooi en fijn dat er zoveel mensen om me heen zijn die via mij hun steentje bijdragen in de strijd tegen Alzheimer.