Voor een wereld zonder dementie!

Mathieu Roebroeck

( Lid van team: De Purmannen )

Opgehaald

675
90% bereikt van mijn streefbedrag € 750
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Als onderdeel van het vrijwilligersteam van Team Alzheimer heb ik me dit jaar in mogen zetten voor de organisatie van de Alzheimer Challenge 2023. Een nobel doel waar elke opgehaalde euro direct naar onderzoek aan het Alzheimer Centrum Amsterdam gaat. Onderzoek is hard nodig, want steeds meer mensen in Nederland krijgen te maken met deze slopende ziekte. 

Voor mijn werk zit ik op dit moment op zee en ben ik dus niet in staat om de 300 km af te leggen op mijn vertrouwde racefiets in Nederland. In plaats daarvan ga ik hier op de hometrainer aan de slag om toch mijn doel te behalen. Om eerlijk te zijn een tikje saai maar ik doe uiteraard alles om de challenge succesvol af te ronden! Om te bewijzen dat ik echt de 300 km ga peddelen zal ik foto's plaatsen van het hometrainerschermpje na elke training (op mijn blog). Dit in combinatie met het stuk vertrouwen dat ik deze challenge echt wil afmaken en dat ik dus niet ga vals spelen is hopelijk genoeg om mijn donateurs te overtuigen ;).

Aan mijn donateurs: 1000 maal dank dat jullie mij willen steunen tijdens deze challenge en daarmee zorgen dat we straks een mooi bedrag hebben opgehaald voor onderzoek naar dementie! Much appriciated.