1e en 2e rit afgelegd!

06 april 2021 19:25

 
Inmiddels heb ik mijn 1e en 2e rit kunnen afleggen.

1e rit zou ik woensdag doen door op de fiets te gaan naar werk, en natuurlijk weer terug naar huis maar door omstandigheden moet ik de kinderen zelf afzetten en ophalen bij kinderopvang. Dan is fietsen geen optie meer, omdat ik anders te laat zou komen op werk (en ik kan moeilijk de jongste wegbrengen op fiets zolang zij nog niet kan zitten :p)

Maar omdat ik per se goed wil beginnen, heb ik op 1 april s avonds gefietst. Ik wou ongeveer zelfde afstand doen als normaal op weg naar werk en terug (ong 35km totaal) dus koos ik n mooie route uit. Dat werd dus langs de mooie berkenwoude, waar ik vele fazanten zag en ongeveer 44km aflegde.

De weekend daarop gingen we naar mijn schoonouders in Friesland. Een mooi moment om mijn racefiets mee te nemen, en te kunnen gaan rondfietsen in t mooie Friesland. Dat werd een rondje Sneekermeer. Ik wou iets van 60km gaan fietsen, maar dat werd opnieuw 44km (toevallig!) Mijn knieen was nog wat te vermoeid van 1e fietsrit door berkenwoude met veel wind en stukje hardlopen tussendoor.

Ook wou ik van het uitzicht gaan genieten, dat is ruimschoots gelukt. Het was fris en winderig, maar juist heerlijk fietsweer. Moe maar voldaan kwam ik aan, en konden we gelijk aan tafel voor de paasbrunch! Leuke afsluiter

Kortom, na 3 dagen heb ik al 88 km gefietst! Dus mooi op schema (ruim zelfs!)

Vandaag zou ik naar werk fietsen, maar met dit raar weer leek me dat geen goed idee (gladheid, sneeuw, enzo) dus dat hoop ik donderdag alsnog te kunnen doen!

Wordt vervolgd!