S

Voor mensen zoals Pake en Beppe

Sil Postma

( Lid van team: Magnet (Tata Steel Young Professionals) )

Opgehaald

661
132% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Alzheimer is een meedogenloze ziekte die niet alleen het geheugen aantast, maar ook de persoonlijkheid en het gedrag van een persoon verandert. Het is hartverscheurend om te zien hoe iemand van wie je houdt langzaam maar zeker steeds meer van zichzelf verliest.

Het is een trieste realiteit dat er momenteel geen genezing is voor Alzheimer. Maar er is hoop. Door te investeren in onderzoek en ondersteuning, kunnen we de levens van Alzheimer patiënten en hun families verbeteren. We kunnen nieuwe behandelingen ontwikkelen en therapieën aanbieden om de symptomen te verminderen en het ziekteproces te vertragen.

Als sponsor van Alzheimer onderzoek en ondersteuning help je niet alleen bij het bestrijden van deze ziekte, maar geef je ook hoop aan degenen die erdoor worden getroffen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de impact van Alzheimer op mensenlevens tot een minimum wordt beperkt. Laten we samenwerken om een toekomst te creëren waarin families niet langer hoeven te lijden onder deze verwoestende ziekte.