Challenge accepted! Elke. Stap. Telt.

Veerle Sonnemans

( Lid van team: Cordero )

Opgehaald

693
173% bereikt van mijn streefbedrag € 400
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Heee lieve familie en vrienden!

Wist je dat 1 op de 5 mensen Alzheimer of een andere vorm van dementie krijgt? Dat Alzheimer de duurste ziekte is in Nederland? En dat 10% van de patiënten onder de 65 jaar is?

In april wordt mijn oma 95 jaar en ik doe voor haar mee aan de Alzheimer Challenge. Sinds ik een jaar of 8 ben heeft mijn oma de diagnose Alzheimer. Deze ziekte zo lang (bijna 15 jaar) van dichtbij meemaken heeft een grote impact op mij en mijn familie. Ik hoop door mee te doen aan deze challenge dat er meer kennis en uiteindelijk betere hulp kan komen voor Alzheimer patiënten.

In april 2023 organiseert Team Alzheimer de allereerste Alzheimer Challenge voor studenten! Tijdens deze challenge ga ik samen met mijn vriendinnengroep geld ophalen en sporten zoals fietsen, hardlopen en hiken gedurende April. We hebben allemaal een persoonlijk doel opgesteld! Zo wil ik 200 km gaan hardlopen, wandelen en fietsen.

Persoonlijk wil ik ongeveer €200 ophalen en met z’n allen willen we minstens €1400 euro ophalen dus jullie hulp kunnen we goed gebruiken ☺️
Doneren kan via onderstaande link en wordt heeeel erg gewaardeerd!

https://actie.alzheimerchallenge.nl/fundraisers/veerle-sonnemans/donate

Ik beweeg voor een wereld zonder Alzheimer.