Alle beetjes helpen

27 mei 2022 22:34

Zo zie je maar, alle beetjes helpen. 

Soms kijk je ergens als een berg tegenop. Pff...wat een uitdaging, dit ga ik noooit halen. Elke dag gemiddeld bijna 10km bewegen. Soms kom ik nog niet eens verder dan een keer de trap naar beneden, en 's avonds weer omhoog. Het heeft absoluut geholpen dat het grotendeels prachtig weer was afgelopen weken. Een beetje roeien hier, en een wandelingetje daar... en ook nog overal op de fiets naartoe in plaats van met de bus. Al met al bleek het doel prima te halen. Ook weer een mooi leerpuntje voor alledaagse uitdagingen: Als je dingen opdeelt in kleine stukjes lijkt het alsof je net iets makkelijker over die berg heen kan kijken. 

Nog een paar dagen te gaan in deze maand, en mijn originele donatie-doel is nog niet gehaald. Maar dat maakt niets uit. Elke euro is met liefde gegeven en zal goed benut worden binnen het Alzheimer onderzoek. Mijn doel is symbolisch voor het jaar waarin mijn oma lieffie geboren is. 

Dank voor alle donaties en de support van vrienden en familie. En succes, collega's van het Alzheimer onderzoek, opdat er maar mooie resultaten behaald mogen worden.