De Mooi-Weer-Rijders

Samen tegen Alzheimer
Ik wil in dit team

Opgehaald

1.168
212% bereikt van het totaalbedrag € 550

Update: Het doel was binnen uren verpletterd! Hartstikke bedankt voor alle gulle donaties die jullie hebben gegeven! Uiteraard was het doel geen doel an sich, al het geld blijft welkom en gaat rechtsstreeks naar Alzheimer onderzoek!

Samen fietsen wij om geld en aandacht te vragen voor onderzoek naar Alzheimer. Onderzoek is dé weg vooruit om deze verschrikkelijke ziekte uiteindelijk te overwinnen. Ondanks dat onze pagina nu nog vol staat met foto's van terrasjes, is het ook de bedoeling dat we gaan fietsen! 280km om precies te zijn; 1 meter per Alzheimer patiënt in Nederland.

Wij zouden het fantastisch vinden als je ons wilt sponsoren. Dat kan al voor een klein bedrag; alle kleine beetjes helpen!

Ik wil in dit team

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.