GO GO GO!

Let’s go - medicijn tegen Alzheimer!

In Nederland lijden op dit moment 290.000 mensen aan Alzheimer. Mijn vader, Juliëtte haar opa, is helaas één van hen. Uit ervaring weten wij dus wat een rotziekte het is. Hoe de Alzheimer je #besluipt, langzaam #sloopt en je dierbare beetje bij beetje doet verdwijnen.

Er is nog geen medicijn tegen Alzheimer. Voorkomen, behandelen en genezen is nog niet mogelijk. Maar zou het niet mooi zijn als dat op een dag wel mogelijk was?!

Ideeën en dromen waarmaken begint bij doen. De medische wetenschappers doen onderzoek om het #sluipen en #slopen door Alzheimer te stoppen. Jet en ik doen mee aan de #teamalzheimerchallenge om geld op te halen zodat zij hun onderzoek kunnen doen. In mei bewegen wij samen 290 km, één meter voor elke patiënt. Help je ons helpen? Doneer! Samen op naar een medicijn tegen Alzheimer 💪🏼

17/05/2022
22:17

Anoniem

Bekijk alle

Stichting Team Alzheimer is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Alzheimercentrum Amsterdam en het bedrijfsleven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar alle vormen van dementie. Hoe? Door de kennis, ervaring en organisatiekracht van toptalenten uit toonaangevende organisaties te bundelen en samen innovatieve fundraising projecten in de markt te zetten.