Coens coureurs!

Challenge accepted! Elke. Stap. Telt.

Opgehaald

4.229
201% bereikt van het totaalbedrag € 2.100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Aankomend Paasweekend doe ik, Coen van Leeuwe, mee met de Alzheimer Challenge. Deze challenge daagt je uit om in april 300 km te bewegen. Dat is één meter voor elke persoon met dementie in Nederland. Met het geld dat opgehaald wordt worden onderzoeksprojecten van het Alzheimercentrum in Amsterdam gesteund. De onderzoeksactiviteiten richten zich in het bijzonder op dementie op jonge leeftijd.

 

Zoals sommigen van jullie weten heb ik twee oma’s verloren aan de gevolgen van Alzheimer en heeft intussen ook mijn vader (59 jaar) deze vreselijke ziekte. Daarom zet ik me graag in om geld op te halen voor onderzoek, in de hoop dat in de toekomst minder mensen deze ziekte hoeven te ervaren.

 

Tussen alle hockeyactiviteiten door is er voor mij echter niet veel tijd om te fietsen. Vandaar dat ik in het Paasweekend, op zaterdag 8 april, wil proberen die 300 km op één dag te fietsen. Wellicht haast onmogelijk, maar ik wil het in ieder geval gaan proberen. Ik heb intussen een drietal vrienden zo gek gevonden om het hele stuk mee te fietsen. Mocht ik door omstandigheden toch de 300 km niet halen, worden die later in april natuurlijk afgewerkt.

 

Ik zou het enorm waarderen als je middels een donatie aan onze tocht wilt bijdragen.

Op naar een wereld zonder dementie!