Familie Korving

Lopen voor meer onderzoeksmogelijkheden tegen Alzheimer!

Opgehaald

1.300
52% bereikt van het totaalbedrag € 2.491
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

De ellendige ziekte zorgt voor aftakeling van het lichaam en dat soms al op erg jonge leeftijd. Hier is voor sommige gevallen nog altijd geen oplossing gevonden, wat betekent dat deze ziekte bezit van je lichaam neemt, je iedere dag iets minder kan. Minder goed bewegen, minder goed praten of minder goed iets onthouden tot het moment dat dit allemaal niet meer lukt en je volledig afhankelijk bent van de hulp van anderen.

Om ervoor te zorgen dat er nóg meer onderzoek gedaan kan worden in de zoektocht naar een medicijn hiervoor, gaan wij als familie in beweging komen. In de maand april trekken wij onze snelle schoenen aan en gaan kilometers maken. Door middel van wandelen, hardlopen of fietsen wordt er geld ingezameld dat gebruikt kan worden voor onderzoek met als ultieme doel dat dit medicijn uiteindelijk gevonden gaat worden.

Wil jij ons extra stimuleren deze kilometers te maken en een donatie doen op onze pagina? Al het geld dat wordt opgehaald zal worden gebruikt voor onderzoek. Alvast heel erg bedankt voor je donatie!!

Familie Korving