100% voltooid - Iedereen bedankt!

25 mei 2021 21:13

Whoops! De maand april is inmiddels lang en breed voorbij en een blogje over de laatste kilometers is uitgebleven. Maar niet gevreesd: de laatste 25% van de challenge hebben we op 30 april voltooid. En het leuke is dat mijn vader op de laatste dag zelf ook nog een stuk meegefietst heeft, 10 kilometer welteverstaan! 

Terugkijkend op de Alzheimer Challenge kunnen we concluderen dat het echt onzettend succesvol is geweest. Sander en ik hebben allebei 280 kilometer gefietst, één meter per dementiepatiënt in Nederland, en daarmee €3.885,- opgehaald. Wij fietsten voor alle papa's, mama's, oma's, opa's en andere mensen met Alzheimer die niet weten wanneer ze gaan vergeten, maar wel weten dat ze niet vergeten worden. Dat we met behulp van 169 mensen vier keer zoveel geld konden ophalen als ons initiële streefbedrag is ontzettend hartverwarmend. We willen jullie dan ook heel erg bedanken voor de financiële steun, maar ook de lieve berichtjes en steunbetuigingen. 

In totaal hebben 786 mensen deelgenomen aan de Alzheimer Challenge en is er €359.099,- euro in totaal opgehaald. Als je wil weten waar het opgehaalde geld heengaat, check dan deze link: https://www.alzheimercentrum.nl/. 

Dat was 'm dan! Nogmaals heel veel dank voor jullie steun. 

Team Ed